WK Transplant draagt zorg voor Intocht Sinterklaas bij BuurtBoerderij De Nijkamphoeve

Op woensdag 27 november 2019 was het wéér zover. Als “Vriend van de Nijkamphoeve” bracht één van de voertuigen van WK Transplant Sint en zijn Pieten “met spoed” naar de verzamelde kinderen in de Nijkamphoeve.

Wederom een fantastische middag voor jong en oud met veel persoonlijke aandacht voor deze bijzondere doelgroep.

Als Vriend en Sponsor kijken wij terug op een zéér geslaagde middag.

Over de Nijkamphoeve

Alweer sinds 13 juli 2012 is Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve de beheerder van BuurtBoerderij De Nijkamphoeve.

De Nijkamphoeve is een gezellige BuurtBoerderij waar het bruist van de activiteiten. Genieten van de dieren en natuur kan van dinsdag t/m zondag. Vrijwilligers van het theehuis serveren een aantal middagen in de week o.a. heerlijk gebak, tosti’s en drankjes. Het terras is ook een prachtige plek voor een goed gesprek. Uiteraard is de stichting er erg trots op dat dit allemaal bereikt is door vrijwilligers en buurtbewoners. BuurtBoerderij De Nijkamphoeve is gelegen aan de Escamplaan 1750 – 2547 HG – Den Haag in het Florence Nightingale park, de ‘achtertuin’ van het HagaZiekenhuis.

Vooruitgebreide informatie kunt u hier de folder van de BuurtBoederij de Nijkamphoeve downloaden.