Kerst en Einde Jaar bijeenkomst 2018

Op 13 december 2018 vond de eerste gezamenlijke Kerst en Einde Jaar bijeenkomst plaats op de nevenvestiging De Kroon/Schiemond te Rotterdam.

Zowel de medewerkers van WK Transplant b.v.  als van WK Transport & Logistics b.v. waren in grote getallen aanwezig.

In zijn toespraak keek algemeen directeur Fer Bauman terug op het afgelopen jaar en gaf hij een doorkijk naar de toekomst. Daarnaast werd iedere medewerker persoonlijk bedankt voor zijn of haar inzet en loyaliteit.

De “Rotterdamse ploeg” werd extra in het zonnetje gezet omdat zij er zorg voor hadden gedragen dat de vervroegde start van WK Transport & Logistics succesvol is verlopen.

Naast de eindejaarstoespraak was er gelegenheid voor nadere kennismaking met elkaar onder het genot van een drankje en hapje.Als blijk van waardering werd de avond besloten met de uitreiking van een goed gevulde kerst tas en de traditionele “Tiroler Kerstrollade”.