WK Transplant voegt in regio West een Volvo V90 Cross Country toe aan het (spoed)wagenpark

Na gedegen (voor) onderzoek heeft WK Transplant BV de keuze van een nieuw voorrangsvoertuig laten vallen op de Volvo V90 Cross Country D5 AWD Getronics Pro.

De rijeigenschappen in combinatie met het comfort, veiligheid en ruimte maken dit type voertuig tot een ideale auto om mensen, middelen en organen te vervoeren.

Daarmee komt, ten behoeve van de Nederlandse Transplantatie Stichting, het totale WK Transplant wagenpark in de regio’s West en Noord op 1 x Volvo V90, 6 x MB-E klasse, 2 x MB-V klasse, 3 x MB Sprinter ZUT Bus, 1 x Opel Vivaro en 3 x Audi A6 Avant. Het betreft in alle gevallen goed geoutilleerde voorrangsvoertuigen.

Door veranderende wet- en regelgeving beschikken alle voorrangsvoertuigen, die ingezet worden ten behoeve van orgaandonatie en transplantatie, over een eigen huisstijl waardoor zij zich duidelijk in het straatbeeld onderscheiden van andere (spoed-) hulpdiensten.