RETTmobil 2017 in Fulda (DE)

De ‘Rettungsmesse’ staat bekend als de grootste internationale congres / tentoonstelling / vakbeurs op het gebied van redding en mobiliteit in Europa. RETTmobil 2017 was gebaseerd op de pijlers van de tentoonstelling, onderwijs, mobiliteit en kwaliteit.

De 17e RETTmobil 2017 in Fulda, die op woensdagochtend 10 mei werd geopend heeft als een internationale beurs voor redding en mobiliteit alle records gebroken: 525 exposanten uit 19 landen ontvingen meer dan 27.000 vakbezoekers op een totale oppervlakte van 70.000 vierkante meter met 20 tentoonstellingszalen en off-road rijveiligheid oefeningen en scholing.

Ook dit jaar was een afvaardiging van WK Transplant aanwezig op de jaarlijkse Rettungsmesse in Fulda(DE). In verband met het 10 jarige bestaan van WK Transplant BV waren naast de directie ook alle 1e chauffeurs aanwezig. Na afloop van Rettmobil werd het nuttige gecombineerd met het aangename en werd onder het genot van ……… het lustrum gevierd.

Klik hier voor een foto impressie…