IRU -erediploma voor chauffeur WKTransplant

Op voordracht van de directie is aan 1e chauffeur Andre Nieuwenhuizen eind 2016, ten kantore van Koninklijk Nederlands Vervoer, het IRU Diploma of Honour 2016 uitgereikt door Bestuurssecretaris Hubert Andela.

IRU “the world’s road transport organisation” reikt jaarlijks het erediploma uit aan beroepschauffeurs die minimaal 20 jaar continue werkzaam zijn geweest in de personen- vervoersector en ruim 1.000.000 kilometers schadevrij alsmede zonder ernstige overtredingen hebben afgelegd. Daarnaast wordt een chauffeur door directie WKTransplant pas voorgedragen als hij/zij ook toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf op grond van klantvriendelijkheid en het uitdragen van het kwaliteitsbeleid op het gebied van de professionele standaard en filosofie van het bedrijf.